Jukebox
Diskografi
Biografi
Kalender
Pressefoto
Kontakt
Credits

BIOGRAFI

Nils Lassen, f. l960.
Komponist, tekstforfatter og producer.

Diskografi:
Nature™: In a Gentle Mood, CD 1996
De Skrigende Halse: Testament for Ronni CD 1997
Dreamtones: Lost in the Woods, CD 1997
Nature™: Indoor/Outdoor, CD 1997
El Lasso: Most of us prefer not to think, CD 1997
Mr. Sonic: My stereo is my #1 hi, CD 1998
Bo hr. Hansen Idiot CD 2002
Bulldozer: A State of Mind (2004)
500 Feelings: Echoes in the rain (2007)
Bo hr Hansen: Hvem er jeg? (2007)
500 Feelings: The Morning After (2008)

Teater:

Let's make love: Fiolteatret 1993
Machinal: Jumboteatret 1993
Slottet: Mammutteatret 1994
Rottejagt: Mungo Park 1994
Dark: Betty Nansen 1994
Under 4 øjne: Cafeteatret 1995
Latter: Mammutteatret 1995
Let's make love: Ålborg Teater 1995
Da æslet så englen: Mammutteatret 1996
Skybrud: Det Kgl Teater 1997
Snack: Cafeteatret 1999
De Vægelsindede: Nationalscenen i Bergen 2000
Forbrændt: Husets Teater 2000
Pinnochio: Får302 2003
Det kolde barn: Radioteatret 2003
Pilgrimme: Radiodrama (2005)

Film, TV og Reklamer:
De Skrigende Halse: TV spil DR 1993
Hoved: Animationsfilm 1994
Stjålne blikke: SFC/Zentropa video 1995
Den store Kul-tur: TV spil DR 1995
Supermaterialisme: SFC 1996
Forsmåelse: Cosmo Film 1996
Under New York: Atlas Film 1996
På sporet af Kim: Wibroe, Duckert & Partners 1997
En lille lorts bekendelser: Hørespil DR 1998
Banestyrelsen: DSB info – Atlas Film 1998
Kok Amok: Kendingsmelodi til TV2 1999
Pink Prison: Pussy Power/Zentropa 1999
Hot Men Cool Boyz: Pussy Power/Zentropa 2000
Slaget om Kim: Wibroe, Duckert & Partners 2000
Løjserne: TV2 Zulu 2001
Brantex: Reklamerne "Nice" og "Share" 2001
Herretoilettet: Kortfilm, M&M Productions 2001
Omklædningsrummet: Dokumentar, Cosmo Film 2001
Humørkortstativsælgerens søn, (Spillefilm 2002)

Lyddesign:
KPMG lederkonference 2006
KPMG lederkonference 2007
Københavns Kommunes familieteam 2007


Nils Lassen har endvidere leveret musik og tekst til bla.: Bleeder, Aud Wilken og Sort Sol. Desuden kan nævnes liveoptrædener med litterære kunstnere som Poul Borum, Morti Vizki, T.S. Høeg og Bo Hr Hansen. Og sidst men ikke mindst indspillet med OK Kings.